Alarm systeem

Uiterst betrouwbare beveiliging!

Ricon Beveiliging is gespecialiseerd in het beveiligen met behulp van een alarm systeem!

Betrouwbare ervaren beveiliging

Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Door  jarenlange ervaring binnen ons bedrijf weten we precies wat er nodig is om een woning of kantoorpand optimaal te beveiligen. Een goede optie voor uw woning kan een alarm systeem zijn. Een alarm systeem van Ricon Beveiliging combineert de nieuwste technieken met gebruiksvriendelijkheid. Het alarm is daarnaast getest door het Nationaal Centrum voor Preventie en dus van de allerhoogste kwaliteit. Een alarm systeem registreert wat er rondom uw woning gebeurt en stuurt deze beelden vervolgens door naar het Security Monitoring Centre, kortweg SMC. In het SMC zitten getrainde professionals die uw huis 24 uur per dag en 7 dagen per de week in de gaten houden. Zodra er iets ongewoons wordt waargenomen zullen ze contact met u opnemen en indien nodig de hulpdiensten inschakelen. Omdat de mensen in het SMC weten wat er wordt gevraagd in noodsituaties zullen ze altijd met de beste oplossing komen. Met ons alarm systeem staat u er in zulke situaties nooit meer alleen voor!

Waarom beveiligen?

Het wordt steeds populairder om een woning te voorzien van een een alarm. In de afgelopen jaren is het aantal woninginbraken opgelopen tot maar liefst 1700 per dag. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat op een dag inbrekers het op uw huis gemunt hebben. Maar met ons systeem is de kans dat ze daadwerkelijk iets buit maken wel aanzienlijk te verkleinen. Zodra de mensen in het SMC namelijk iets verdachts zien slaan ze alarm en schakelen de hulpdiensten in. Doordat vanuit het SMC erg korte lijntjes lopen naar de hulpdiensten zullen deze eerder ter plaatse zijn dan meestal het geval is. De inbraak kan op dat moment vaak nog snel en efficiënt een halt toe geroepen worden. Ons systeem slaat bovendien niet alleen bij een inbraak alarm maar ook wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt of zich een andere noodsituatie voordoet.

Alarm Systeem

Laagste prijs

Het alarm systeem van Ricon Beveiliging is één van de beste systemen in de markt en is daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar. Bij Ricon Beveiliging vinden we dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen. Daarom moet ons alarm voor iedereen te betalen zijn. Voor minder dan 1 euro per dag verzekert u uzelf en uw gezin van een optimale beveiliging van uw huis. Het systeem is uiterst betrouwbaar en een vals alarm komt nagenoeg nooit voor. Ons alarm systeem zal u rust en veiligheid bieden!