Alarminstallatie

Veiligheid voorop!

Met een alarminstallatie van Ricon Beveiliging haalt u een stuk extra veiligheid in huis! Want een veilig gevoel in huis is toch een must?

Verschillende alarminstallaties

Wanneer u een alarminstallatie van Ricon Beveiliging neemt weet u zeker dat u goed zit. De installaties die wij u aanbieden zijn namelijk altijd gekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie en dus van goede kwaliteit. Daarnaast testen wij de alarminstallatie, éénmaal aangebracht, iedere dag met een testmelding. Wanneer de installatie niet functioneert zoals zou moeten zijn wij in staat direct actie te ondernemen. We bieden u de keuze uit een aantal gerenommeerde merken op het gebied van alarminstallaties waaronder Jablotron en Honeywell. Als u bij ons een alarminstallatie aanschaft kunt u van de beste kwaliteit en service uitgaan!

Betrouwbare beveiliging

Ricon Beveiliging is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het optimaal beveiligen van huizen en kantoren. Onze betrouwbare beveiliging begint natuurlijk met een goede alarminstallatie die goedgekeurd is door het Nationaal Centrum voor Preventie. Aan de kwaliteit van de installatie mag het zeker niet liggen. Wanneer de alarminstallatie is geïnstalleerd en beelden uitzend, zullen die non-stop in de gaten gehouden in het Security Monitoring Centre (SMC). De professionals in het SMC weten precies wanneer er iets niet in de haak is. Zodra ze een spoor van inbraak, brand of andere noodsituaties signaleren zullen ze onmiddellijk de hulpdiensten inschakelen. Ook bij bijvoorbeeld een woningoverval waarbij u niet zelf 112 kan bellen staan zodoende de hulpdiensten binnen de kortste keren voor uw huis. Onze alarminstallatie zorgt er ook voor dat u met een gerust hart van huis kunt gaan.

Alarminstallatie

Een brand wanneer u weg bent zou normaal gesproken zomaar een tijdje onopgemerkt kunnen blijven, maar met de alarminstallatie van Ricon Beveiliging is de brandweer spoedig ter plaatse. Wanneer u dat wenst kunt u ook nog extra beveiliging krijgen in de vorm van een surveillancedienst. Door onze goede contacten en samenwerkingen met meer dan 150 partners is dit overal in Nederland mogelijk.

Prijs en kwaliteit

Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige beveiliging die 24 uur per dag voor u klaarstaat. Onze alarminstallatie en onze medewerkers staan garant voor kwaliteit en veiligheid. Omdat wij vinden dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen, houden we onze prijzen erg laag. Voor minder dan 30 euro in de maand biedt Ricon Beveiliging u en uw gezin al veiligheid en zekerheid. Beveiliging van de kwaliteit die wij leveren vindt u nergens anders voor deze prijs. Voor een veilig gevoel in en om uw huis kiest u voor een alarminstallatie van Ricon Beveiliging.