Alarmsysteem woning

Een veilig gevoel!

Vanwege het groeiend aantal woninginbraken voelt men zich over het algemeen steeds minder veilig thuis. Met het alarmsysteem woning van Ricon Beveiliging is dat onveilige gevoel niet langer nodig!

Waarom beveiligen?

De voortschrijdende techniek brengt ons niet alleen maar goeds. Want ook voor inbrekers en andere criminelen komen er steeds nieuwe spullen op de markt. Een goed voorbeeld van iets dat het inbrekers makkelijk maakt is de klopsleutel of slagsleutel. Deze sleutel is eenvoudig op internet te bestellen en maakt ongeveer 80 procent van de sloten open. In Nederland vinden op dit momtent dan ook al 1700 woninginbraken per dag plaats. Ook brand zien we in Nederland vrij vaak voorkomen namelijk eens in de 37 minuten. Met een alarmsysteem woning van Ricon Beveiliging kunt u zowel brand als inbraken tegengaan. Ons draadloze alarmsysteem is uiterst betrouwbaar en staat in direct contact met het Security Monitoring Centre (SMC). Uw woning wordt dus 24 uur per dag door professionals in de gaten gehouden!

Onze manier van beveiligen

Een alarmsysteem woning van Ricon Beveiliging combineert de modernste technieken met menselijke waarnemingen. De beelden die worden opgenomen met draadloze beveiligingscamera’s worden rechtstreeks doorgestuurd naar de meldkamer van het SMC. Wanneer de medewerkers van het SMC iets ongewoons opmerken zullen ze direct de hulpdiensten inschakelen en ook u informeren.

Door de korte lijntjes met de hulpdiensten zullen deze vaak sneller ter plaatse zijn dan wanneer u zelf een melding zou moeten doen.

Alarmsysteem woning

De medewerkers in het SMC weten precies hoe ze met noodsituaties om moeten gaan. Hier zijn ze namelijk speciaal voor getraind. U zal er zodoende nooit alleen voor staan. Door een dagelijkse testmelding vanuit uw woning naar het SMC wordt gecontroleerd of alles nog optimaal werkt. Wanneer er iets mis is met het alarmsysteem merken we dit direct en zal er onmiddellijk actie ondernomen worden. Mocht u extra beveiliging willen in de vorm van een regelmatige surveillancedienst dan is dit bij ons ook te regelen. Het alarmsysteem woning van Ricon Beveiliging biedt al met al een geweldige wijze waarop u de veiligheid van uw woning kunt vergroten.

Scherpe prijs

Misschien denkt u dat zo’n complete en professionele beveiliging van uw huis aardig in de kosten zal lopen. Het tegendeel is waar want voor ons alarmsysteem woning betaalt u minder dan 1 euro per dag. Voor die lage prijs biedt u uzelf en uw gezin zekerheid dat het met de beveiliging goed zit. Concurrerende bedrijven kunnen niet op tegen zowel de kwaliteit als de lage prijs van ons alarmsysteem!