Alarmsystemen

Veiligheid voor iedereen!

De alarmsystemen van Ricon Beveiliging zijn van de beste kwaliteit en bovendien voor iedereen te betalen!

Garantie voor kwaliteit

Wanneer u één van de alarmsystemen van Ricon Beveiliging aanschaft bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken binnen ons bedrijf namelijk alleen met de beste alarmsystemen, medewerkers en partners. Het alarmsysteem zelf moet voor het u bij geplaatst wordt een strenge kwaliteitstest doorlopen hebben. Pas als de alarmsystemen zijn goedgekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie zullen wij ze gaan gebruiken. Onze medewerkers moeten aan onze eigen strenge eisen voldoen. Daarom kunt u bij Ricon Beveiliging altijd rekenen op klantvriendelijk en professioneel personeel. De medewerkers van ons bedrijf beschikken over jarenlange ervaring met alarmsystemen en weten dus precies wat voor uw huis of kantoor de beste oplossing zal zijn. De alarmsystemen van Ricon Beveiliging zijn dus een garantie voor kwaliteit!

Veiligheid voor een scherpe prijs

Met één van de alarmsystemen van ons bedrijf weet u zeker dat uw huis een stuk veiliger wordt. De meeste alarmsystemen die wij gebruiken maken gebruik van een combinatie van techniek en mensenwerk.

Het begint met het alarmsysteem zelf dat bij u thuis wordt bevestigd en registreert wat er allemaal gebeurt. De beelden die uw alarmsysteem maakt, worden rechtstreeks doorgeschakeld naar het Security Monitoring Centre waar 24 uur per dag experts de beelden in de gaten houden. Zodra deze experts iets ongewoons zien zullen zij onmiddellijk de hulpdiensten waarschuwen.

Alarmsystemen

Door de korte lijntjes met de hulpdiensten gaat dit proces altijd razendsnel. De alarmsystemen werken zodoende geweldig tegen bijvoorbeeld inbraak en brand. U zult nu misschien denken dat zo’n geavanceerd alarmsysteem u een hoop geld zal kosten. Dit is zeker niet het geval want bij Ricon Beveiliging vinden wij dat iedereen het recht heeft op een veilig gevoel. Onze alarmsystemen zijn dan ook voor iedereen betaalbaar. Vanaf minder dan 30 euro per maand heeft u één van de alarmsystemen met 24uurs bewaking vanuit het Security Monitoring Centre.

Overige voordelen

De alarmsystemen van Ricon Beveiliging hebben nog veel meer voordelen dan de hierboven genoemde. Bijvoorbeeld het feit dat uw alarmsysteem iedere dag gecontroleerd wordt door middel van een testmelding. Wanneer er iets aan deze testmelding niet klopt zullen direct mensen langskomen om het probleem te verhelpen. Ook zijn er mogelijkheden voor extra beveiliging rond uw huis. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een surveillancedienst die dagelijks komt kijken hoe het er in de omgeving van uw huis voor staat. Kortom: de alarmsystemen van Ricon Beveiliging hebben een geweldige prijs/kwaliteitverhouding en zorgen ervoor dat u een veilig gevoel heeft in uw eigen woning.