Beveiligingssysteem Bergen op Zoom

Welkom bij de specialist

Welkom bij Ricon Beveiliging, uw specialist in alarmsystemen in Bergen op Zoom en omgeving. Wij helpen u met de beste brandalarmen en wij zijn u graag van dienst op het gebied van inbraakbeveiliging.

Wij hanteren een uiterst klantgerichte werkwijze en wij geven graag gehoor aan uw wensen. Wij hebben altijd een helder doel voor ogen; het verbeteren van uw veiligheid. Daarom werken we uitsluitend betrouwbare vakmensen en gerenommeerde producten. Zo kunnen we uw woning of bedrijfspand de beste bescherming bieden die er in Bergen op Zoom te vinden is. Neem gerust een kijkje tussen onze producten of neem eens contact op.

Bergen op Zoom

Voel u weer veilig met een alarmsysteem in Bergen op Zoom

De afgelopen jaren hebben wij al regelmatig professionele installaties geleverd in Bergen op Zoom. Wanneer u er voor kiest om een beveiligingssysteem bij Ricon Beveiliging aan te schaffen, bieden wij u een zeer klantgerichte aanpak. Wij hechten veel waarde aan uw wensen, meningen en feedback. Wij gaan graag het gesprek met u aan en wij doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar wens te maken. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om uw veiligheid en wij beseffen dat u daar niet iedereen mee durft te vertrouwen. U kunt altijd even een kijkje nemen naar onze certificaten of het gesprek aangaan met ons personeel in Bergen op Zoom. Zij vertellen u meer over ons beveiligingsbedrijf en ze leggen u haarfijn uit wat wij zoal voor u kunnen doen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een beveiligingscamera in de tuin? Het zou u een hoop ellende kunnen schelen.

Verklein de kans op inbraak

Inbrekers zijn een groot probleem in het hele land. Toch zijn er een aantal simpele maatregelen die u kunt nemen in Bergen op Zoom om de kans op inbraak te verkleinen. Zo zullen de meeste inbrekers de voorkeur geven aan de achterkant van uw woning. 69% van de inbrekers komen namelijk langs de achterdeur naar binnen. Zorg daar dus ook voor een alarminstallatie. Bovendien geldt de vuistregel dat hoe langer het duurt om binnen te komen, des te groter de kans dat een inbreker het opgeeft. Goede zichtbaarheid van bijvoorbeeld een camera en lawaai uit de woning in Bergen op Zoom kan uw huis beveiligen, doordat het de meeste inbrekers zal afschrikken.

Neem direct contact op!

Wilt u graag meer weten, bijvoorbeeld over camera beveiliging in Bergen op Zoom? Heeft u nog vragen over ons beveiligingsbedrijf en wilt u onze certificaten bekijken? Of wilt u andere informatie inwinnen over ons werk in Bergen op Zoom? Neem dan direct contact op.