Beveiligingsbedrijf

Specialist in veiligheid!

Door een toegenomen gevoel van onveiligheid zoeken steeds meer mensen een goed beveiligingsbedrijf. Ricon Beveiliging geeft u graag een veilig gevoel!

Ervaring vertaald zich in goede beveiliging

Wat voor beveiliging u ook wenst, Ricon Beveiliging zorgt dat het goed gebeurt. Bij ons beveiligingsbedrijf werken alleen vakmensen die allemaal jarenlange ervaring in het vak hebben. Deze ervaring maakt dat onze werknemers precies weten wat u van ze verwacht en u daardoor nooit teleur zullen stellen. Dit in combinatie met de allerbeste apparatuur om uw huis of kantoor te beveiligen maakt Ricon Beveiliging de ideale partner voor uw veiligheid. Doordat we samenwerken met meer dan 150 regionale partners hebben we in ieder deel van het land optimale service mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat we een surveillancedienst regelen die regelmatig langs uw huis rijdt om toezicht te houden. Wat uw wensen ook zijn, Ricon Beveiliging is voor elke wens het beste beveiligingsbedrijf!

Garantie voor kwaliteit

Een keuze voor Ricon Beveiliging is een keuze voor kwaliteit. Want van ons werknemers tot de door ons geïnstalleerde apparatuur, elk onderdeel van ons beveiligingsbedrijf moet aan strenge eisen voldoen. Zo is de beveiligingsapparatuur die wij gebruiken altijd uitgebreid getest en gekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast wordt de apparatuur door ons iedere dag getest door middel van een testmelding. Deze melding gaat van uw alarmsysteem naar het Security Monitoring Centre. Wanneer er iets niet klopt aan deze testmelding zullen onze mensen direct actie ondernemen zodat het niet ten koste gaat van uw veiligheid. In dit Security Monitoring Centre zitten 24 uur per dag 7 dagen in de week mensen die de beelden van uw omgeving in de gaten houden.

Beveiligingsbedrijf

Door korte lijntjes met de hulpdiensten zal er bij onraad altijd onmiddellijk tot actie worden overgegaan. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van ons beveiligingsbedrijf hoeft u daarom nooit meer met een onveilig gevoel te zitten.

Allerbeste prijs

Beveiligingsbedrijf Ricon Beveiliging is een garantie voor kwaliteit. Maar voor de hoogste kwaliteit hoeft u bij ons zeker niet de hoogste prijs te betalen. In vergelijking met de concurrentie bent u bij ons zelfs uitermate voordelig af. Voor een zeer compleet beveiligingssysteem betaalt u bij ons beveiligingsbedrijf minder dan 30 euro in de maand. Bij ons beveiligingsbedrijf krijgen klanten oplossingen van kwaliteit voor een scherpe prijs.