Beveiligingscamera

Optimale veiligheid!

Met een beveiligingscamera van Ricon Beveiliging zorgt u dat indringers nooit meer ongezien uw huis binnen komen.

Bekijk ons meest actuele aanbod hier
Bezoek webshop

Waarom uw huis beveiligen?

Wij van Ricon Beveiliging vinden dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen in zijn eigen huis. Met de opkomst van de klopsleutel die vrij op internet te verkrijgen is, is het openbreken van een slot alleen maar makkelijker geworden. Het aantal woninginbraken per dag in Nederland is inmiddels ongeveer 1700. Ook branden in woningen zien we nog steeds veel te vaak. Ongeveer elke 37 minuten is ergens in Nederland een woningbrand. U wilt toch niet dat u op een dag ook al uw waardevolle spullen kwijt bent? Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen en met bijvoorbeeld een duidelijk zichtbare beveiligingscamera zult u gegarandeerd inbrekers afschrikken. Door de koppeling van de beveiligingscamera met het Security Monitoring Centre of SMC wordt een brand ook sneller ontdekt. De hulpdiensten zullen er eerder bij zijn waardoor hopelijk alles wat voor u van waarde is behouden blijft.

Veiligheid in en om uw huis

Ricon Beveiliging is gespecialiseerd in het beveiligen van woningen. Wij maken hierbij gebruik van een combinatie van de allerbeste apparatuur en de allerbeste medewerkers. Neem bijvoorbeeld het alarmsysteem met beveiligingscamera dat wij aanbieden. Dit systeem bestaat uit een beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Deze camera is gekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie en voldoet dus aan alle eisen. De beelden van de beveiligingscamera worden zoals genoemd direct doorgestuurd naar het SMC. In dit SMC zitten 24 uur per dag, 7 dagen in de week experts klaar om, als de beelden daar aanleiding toe geven, tot actie over te gaan. Door de korte lijntjes met de hulpdiensten zal in een zeer korte tijd hulp voor uw deur staan. Wanneer het om een brand gaat en u bent niet thuis zal u ook direct worden gewaarschuwd.

CCTV-Dome

Wanneer er nog mensen of huisdieren in het huis zijn kunt u dit direct aan ons melden. De brandweer  zal dan met enorme spoed naar ze op zoek gaan. In wat voor noodsituatie u ook terecht komt, met de beveiligingscamera van Ricon Beveiliging staat u er nooit meer alleen voor!

Veilig tegen een scherpe prijs

Wij vinden dat iedereen zich veilig moet kunnen voelen in zijn of haar eigen woning. Daarom houden we onze prijzen altijd laag zodat iedereen de beveiliging kan betalen. Voor een vast bedrag in de maand biedt u uzelf en uw gezin zekerheid. De beveiligingsservice met beveiligingscamera heeft u al voor minder dan 30 euro in de maand!