Camera beveiliging huis

Optimale veiligheid!

Wanneer u behoefte heeft aan een veilig gevoel in en rondom uw woning is de camera beveiliging huis van Ricon Beveiliging de beste optie!

Betrouwbare en begrijpelijke apparatuur

De basis van de camera beveiliging huis van Ricon Beveiliging is de apparatuur die we in en rondom uw huis plaatsen. Wij gebruiken alleen de beste apparatuur die officieel is goedgekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie. De kwaliteit van de alarmsystemen met camera is in de afgelopen jaren flink toegenomen waardoor u altijd kunt rekenen op een foutloos systeem! Het camera systeem dat de beveiliging verzorgt rondom uw huis is ook nog eens gemakkelijk te bevestigen. Het complete systeem is draadloos waardoor de installatie en bevestiging niet lang in beslag zal nemen . Ook de bediening van het alarmsysteem is eenvoudig en u zult er dan ook snel vertrouwd mee raken. Maar de apparatuur is slechts een deel van het succes van onze camera beveiliging huis. De beelden die worden gemaakt bij uw huis moeten natuurlijk wel op een goede manier beoordeeld worden om daadwerkelijk de veiligheid te verhogen.

Camera beveiliging huis

De meldkamer

De beelden die de camera beveiliging maakt komen terecht in het Security Monitoring Centre kortweg SMC. In deze meldkamer zitten mensen die precies weten wat er in noodsituaties wordt gevraagd. De meldkamer houdt uw huis 24 uur per dag in de gaten en ziet geen zaken over het hoofd. Daardoor biedt deze beveiliging niet alleen een manier om inbraak en overvallen tegen te gaan, ook bijvoorbeeld een brand wordt direct gesignaleerd en aan de hulpdiensten doorgegeven. In geval van brand wordt u natuurlijk ook direct gebeld om te informeren en te vragen of er eventueel nog mensen of huisdieren in de woning aanwezig zijn. Mocht u zelf niet thuis zijn en uw kat bijvoorbeeld wel, dan zorgen wij dat de brandweer direct op zoek gaat naar uw kat. In wat voor penibele situatie u zich ook bevind, met de camera beveiliging huis staat u er nooit meer alleen voor!

Prijs/kwaliteit verhouding

De camera beveiliging van uw huis door Ricon Beveiliging is ongeëvenaard als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wij bieden u een volledige en betrouwbare beveiliging die dagelijks getest wordt tegen een prijs van minder dan 30 euro per maand. Door korte lijnen naar de hulpdiensten zorgt de camera beveiliging van uw huis ervoor dat u altijd zo snel mogelijk zult worden geholpen. Voor minder dan 1 euro per dag koopt u dus eigenlijk een extra stukje zekerheid in noodsituaties voor u en uw gezin. Ricon Beveiliging biedt u kwalitatief hoogwaardige beveiliging tegen een zeer scherpe prijs!