Camera beveiliging

Optimale veiligheid voor u en uw gezin!

Met camera beveiliging van Ricon Beveiliging gaat de veiligheid van uw huis met sprongen vooruit en dat tegen een scherpe prijs!

Betaalbare veiligheid

Bij Ricon Beveiliging vinden wij dat een veilig gevoel een basisrecht van de mens is. Wij zijn van mening dat een veilig thuis voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom is onze beveiliging met camera rondom uw huis tegen een zeer scherpe prijs aan te schaffen. Voor minder dan 30 euro in de maand bent u namelijk al verzekerd van een veilig gevoel door onze camera beveiliging. Onze camera beveiliging is een combinatie van de allerbeste apparatuur met de best getrainde professionals. Doordat de beelden van uw huis rechtstreeks naar het Security Monitioring Centre worden doorgestuurd wordt uw huis 24 uur per dag in de gaten gehouden. Veiliger kan dus eigenlijk niet, en dat voor zo’n voordelige prijs!

Geweldige service

Ricon Beveiliging is dus een stuk goedkoper dan de concurrentie. De kwaliteit van onze camera beveiliging en de daarbij behorende service zult u ook nergens anders tegenkomen. In het Security Monitoring Centre zitten mensen die precies weten wanneer er iets niet in de haak is. Zo is de camera beveiliging van Ricon Beveiliging het beste wapen tegen inbraak en woningovervallen. Inbrekers worden allereerst afgeschrikt door de camera’s en mochten ze toch tot actie overgaan, dan zal vanuit het Security Monitoring Centre direct contact met de hulpdiensten worden gezocht. Zo zijn onze mensen vaak al in staat te handelen voor u zelf in de gaten hebt dat er iets aan de hand is. De beveiliging service die wij bieden staat garant voor de allerhoogste kwaliteit en dit geldt ook voor de apparatuur die we bij u installeren.

CCTV-Dome

De camera’s die wij gebruiken zijn altijd gekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast wordt elke dag vanuit uw alarmsysteem een testmelding naar het Security Monitoring Centre gestuurd zodat wij kunnen controleren of alles nog optimaal functioneert.

Ervaringen

De gebruikers van onze beveiliging met camera zijn altijd zeer lovend over ons werk. Zo zegt de heer Wichse die eerder slachtoffer was van een inbraak hierover: ”als ik dit had geweten was ik eerder tot actie overgegaan. Ik ben blij dat ik het alsnog heb kunnen regelen dankzij de goede service van de heren van Ricon Beveiliging.” Op onze website vindt u nog meer mensen die vertellen over hun ervaring met beveiligingsoplossingen van ons bedrijf. Voor een veilig gevoel in en om uw huis moet u camera beveiliging van Ricon Beveiliging hebben!