Beveiligingssysteem Drachten

Voordelige beveiliging van uw huis

Veel mensen gaan er nog altijd vanuit dat hun huis beveiligen vandaag de dag veel geld kost. Het klopt inderdaad dat er zeer dure systemen op de markt terug te vinden zijn, maar toch hoeft professionele inbraakbeveiliging absoluut niet veel te kosten. Wij bieden onze klanten in Drachten verschillende mogelijkheden aan om hun woning te beveiligen tegen een potentiële inbraak. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor meldingen in geval van brand. Het moge duidelijk zijn; wilt u de veiligheid van uw huis in Drachten verbeteren? In dat geval bent u bij beveiligingsbedrijf Ricon Beveiliging aan het juiste adres!

Oplossing op maat in Drachten

Bij het beveiligen van uw huis is het altijd een goed idee om rekening te houden met uw leefomstandigheden. Mensen die bijvoorbeeld kinderen en huisdieren hebben dienen hier rekening mee te houden bij het opzetten van hun alarmsysteem. Doet u dat niet, dan kan het voorkomen dat de alarminstallatie op een bepaald ogenblik in werking wordt gezet wanneer dat eigenlijk niet nodig is. Bij Ricon beveiliging zorgen we er voor dat onze klanten uit Drachten in ieder geval altijd over een oplossing op maat beschikken waardoor dergelijke vervelende situaties niet voor kunnen komen.

1700 inbraken per dag

Het spreekt voor zich dat niet alleen in Drachten, maar verspreid over heel Nederland vaak inbraken voorkomen. Sterker nog, wanneer we het exacte aantal inbraken gaan bekijken stellen we vast dat er maar liefst 1700 inraken per dag worden geregistreerd. Dat is een behoorlijk hoog aantal. In het merendeel van de gevallen vinden deze inbraken plaats omdat het huis in kwestie over geen enkel beveiligingssysteem beschikt. Door uw huis te voorzien van camera beveiliging kunt u in ieder geval en groot deel van de inbrekers alleen al afschrikken waardoor de risico’s aanzienlijk beperkt worden.

Drachten

Beveiliging vanaf 0,98 euro per dag

De alarmsystemen worden steeds beter en geavanceerder maar ook steeds goedkoper. Als beveiligingsbedrijf vinden we het erg belangrijk dat alle mensen tegenwoordig over de mogelijkheid beschikken om hun huis te beveiligen tegen gevaren van buitenaf. Een beveiligingscamera plaatsen in uw woning in Drachten is mogelijk voor een bescheiden kostprijs maar voorziet u toch van een gedegen en betrouwbare beveiliging. Bij Ricon Beveiliging bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun woning te laten beveiligen voor een prijs van slechts 0,98 euro per dag. Dit geldt voor zowel bedrijven als voor particulieren uit Drachten!