Beveiligingssysteem Geleen

Het plaatsen van beveiliging hoeft niet langer duur te zijn

Wanneer u uw huis in Geleen wenst te laten beveiligen vreest u waarschijnlijk meteen rekening te moeten houden met zeer hoge kosten. Het klopt inderdaad dat er aan het plaatsen van een beveiligingssysteem vroeger een zeer hoog kostenplaatje verbonden was. Tegenwoordig is dit echter niet langer het geval. Bij Ricon Beveiliging hebben we er bijvoorbeeld voor gekozen om gebruik te maken van een draadloos alarmsysteem. Dat brengt als voordeel met zich mee dat iedereen een beroep kan doen op deze professionele inbraakbeveiliging. Bent u op zoek naar een goede beveiliging voor uw huis in Geleen? Dan bent u bij ons beslist aan het juiste adres!

Hoeveel kost een alarmsysteem mij?

Het beveiligen van uw huis in Geleen gebeurt uiteraard altijd door middel van een efficiënte alarminstallatie. Bij Ricon Beveiliging zijn we van mening dat een optimale veiligheid een basisrecht moet zijn voor iedereen. Omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om de kostprijs van onze alarmsystemen altijd zo laag mogelijk te houden. Het beveiligen van uw woning in Geleen is dan ook mogelijk tegen een prijskaartje van minder dan 1 euro per dag. Als ervaren beveiligingsbedrijf zijn wij u graag van dienst bij het opmaken van een systeem op maat die perfect zal weten te voldoen aan uw verwachtingen.

Bescherming tegen brand in Geleen

Uw huis beveiligen doet u niet alleen door de kans op een mogelijke inbraak zo beperkt mogelijk te houden. Het is daarnaast net zo belangrijk dat uw systeem een passende reactie geeft heeft wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt. Veel mensen besteden hier maar weinig aandacht aan met alle vervelende gevolgen van dien. Het alarmsysteem waar bij Ricon Beveiliging gebruik van wordt gemaakt is echter in staat om snel een noodsignaal uit te sturen waardoor de schade aan uw huis in Geleen steevast zo beperkt mogelijk kan worden gehouden.

Geleen

Ricon beveiliging biedt u de perfecte oplossing!

Indien u er voor kiest om uw huis of bedrijf in Geleen te laten beveiligen door middel van het systeem van Ricon beveiliging kunt u rekenen op verschillende voordelen. We zetten deze voordelen graag even voor u op een rijtje:

  • U maakt gebruik van een draadloze alarminstallatie waardoor kap- en breekwerk niet noodzakelijk is en u kosten kunt besparen.
  • Het systeem bestaat uit een efficiënte camera beveiliging waardoor uw huis optimaal in het oog kan worden gehouden.
  • Het plaatsen van de beveiligingscamera kan door het draadloze systeem overal in uw huis in Geleen gebeuren.