Beveiligingssysteem Groningen

Een alarmsysteem laten plaatsen in uw huis

Camera beveiliging is misschien wel meer dan ooit noodzakelijk als beveiliging voor uw woning in Groningen. Het plaatsen van een beveiligingscamera in of rondom uw huis of bedrijf heeft in eerste instantie namelijk een afschrikfunctie. Dat wil zeggen dat inbrekers minder snel geneigd zijn om ergens in te breken wanneer ze merken dat er camera’s hangen die alle gebeurtenissen vastleggen. Daarnaast staan deze camera’s doorgaans in verbinding met het alarmsysteem waardoor er snel alarm kan worden geslagen bij een mogelijke inbraak. Wilt u ook graag uw huis beveiligen in Groningen? Dan bent u bij Ricon Beveiliging in ieder geval aan het juiste adres!

Groningen

Snelle interventie bij brand in Groningen

Een beveiligingssysteem biedt in eerste instantie een bepaalde bescherming tegen een mogelijke inbraak.Maar ook wanneer er brand uitbreekt en u ligt te slapen of als u niet thuis bent. In dat geval is grote schade aan uw huis in Groningen vaak het gevolg. Door gebruik te maken van een alarminstallatie wordt er meteen bij het vaststellen van brand een melding doorgegeven aan de meldkamer. Hierdoor kunnen de hulpdiensten direct worden ingeschakeld. Daarnaast wordt u  uiteraard ook meteen op de hoogte gesteld. Hierdoor kunt u meteen aangeven of er zich bijvoorbeeld nog kinderen of eventuele huisdieren in het huis bevinden. Wanneer u een efficiëntere hulp wenst bij een mogelijke brand in Groningen kan het plaatsen van alarmsystemen dus ongetwijfeld een interessante keuze zijn!

Voordelen van het Ricon alarmsysteem

Als beveiligingsbedrijf stellen we bij Ricon Beveiliging altijd alles in het werk om onze klanten uit Groningen te voorzien van een zo optimaal mogelijk beveiligingssysteem. Aan deze installatie zijn verschillende interessante voordelen verbonden die we graag even voor u op een rijtje zetten:

  • De installatie is draadloos en daardoor zeer eenvoudig overal te plaatsen
  • Omdat er geen sloop- en breekwerk aan te pas komt is het financieel voordeliger dan een klassieke alarminstallatie.
  • Dagelijkse controle van het systeem garandeert een optimale werking
  • Gebruiksvriendelijk systeem boordevol interessante mogelijkheden

Verrassend lage kostprijs

Ondanks het feit dat het systeem van Ricon Beveiliging zeer kwalitatief is en uitstekend werkt beschikt ze ook over een opvallend lage kostprijs. Uw woning of bedrijfspand is nameklijk vanaf minder dan 1 euro per dag al professioneel beveiligd! Voor mensen die over een huis of bedrijf in Groningen beschikken is dit dan ook de perfecte oplossing om hun kostbaarheden te beschermen. Hoewel een goede inbraakbeveiliging tegenwoordig van cruciaal belang is stellen veel mensen deze investering uit omdat ze vrezen dat ze met torenhoge kosten geconfronteerd zullen worden. Wij kunnen onze potentiële klanten uit Groningen echter geruststellen, wij zorgen voor een uitstekende beveiliging tegen een zeer scherpe prijs!