Gsm alarmsysteem

Moderne beveiliging!

Het GSM alarmsysteem van Ricon Beveiliging is een moderne en uiterst betrouwbare manier van beveiligen.

Een veilig gevoel

De missie van Ricon Beveiliging is dat een veilig gevoel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij menen dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen. Om dat mogelijk te maken bieden wij alarmsystemen in allerlei soorten en maten tegen de scherpste prijzen. De prijs/kwaliteit verhouding die wij u bieden zult u nergens anders tegenkomen. Van inbraak beveiliging tot track en trace systemen, bij Ricon Beveiliging ligt het allemaal binnen handbereik. Eén van onze modernste manieren van beveiligen is het GSM alarmsysteem. Dit is een zeer betrouwbaar en gemakkelijk alarmsysteem dat het beveiligen van terreinen of bijvoorbeeld een bouwplaats mogelijk maakt. Het technische aspect van dit alarmsysteem is uitstekend in orde met batterijen met een levensduur van meer dan een jaar en een sensorbereik van 12 meter. Met het GSM alarmsysteem van Ricon Beveiliging weet u zeker dat indringers b.v. niet ongemerkt uw Caravan, Tent, Schuur of daar waar geen 230Volt voorhanden is binnen dringen.

Hoe werkt het?

Het GSM alarmsysteem beschikt over een goede sensor die beweging registreert. Als u het terrein verlaat en niemand meer verwacht schakelt u het systeem in met uw persoonlijke code. Als het alarmsysteem toch een bewegende warmtebron detecteert, zal er een bericht naar uw en eventueel iemand anders GSM gestuurd worden. Het aantal nummers waarnaar u het alarmsysteem berichten kunt laten sturen is maximaal twee. Wanneer u een bericht op uw GSM ontvangt weet u dat er ongenode gasten op uw terrein zijn en u dus actie moet ondernemen. Het GSM alarmsysteem kan ook om de zoveel tijd testmeldingen naar uw GSM sturen zodat u weet dat het nog goed werkt. Daarnaast stuurt het alarmsysteem u een berichtje wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn. Een GSM alarmsysteem is al met al een geweldige manier om uw terrein op een eenvoudige manier te beveiligen!

Mobeye

Andere voordelen

Het GSM alarmsysteem van Ricon Beveiliging heeft nog veel meer voordelen waarvan we u er hier nog een aantal zullen noemen:

  • Geschikt voor plaatsen waar geen stroomvoorziening is en bovendien draadloos. Overal te gebruiken dus eigenlijk!
  • Draait volledig autonoom, eenmaal opgehangen heeft u er geen omkijken meer naar.
  • Uw GSM heeft u vrijwel altijd op zak dus u weet het direct als er iets loos is.
  • Complete en betrouwbare beveiliging tegen een zeer scherp tarief.
  • De gevoeligheid van de sensor die reageert op warmte en beweging wordt automatisch aangepast aan de temperatuur. Uw GSM alarmsysteem werkt dus altijd optimaal, wat de omstandigheden ook mogen zijn.