Beveiligingssysteem Heerlen

Een draadloos alarmsysteem maakt beveiliging nog beter

Door de jaren heen hebben beveiligingssystemen een grote evolutie doorgemaakt. De klassieke alarmsystemen waren vaak alles behalve eenvoudig te installeren. Er moesten immers kabels getrokken worden en dat was in een bestaand en afgewerkt gebouw vaak een groot probleem. Tegenwoordig is dat niet langer het geval en wordt er gebruik gemaakt van draadloze alarmsystemen. Deze kunnen er voor zorgen dat uw huis in Heerlen in no-time wordt beveiligd en dat zonder dat er sloop- en breekwerk hoeft te worden uitgevoerd. Wanneer u dus op zoek bent naar een mogelijkheid om uw woning in Heerlen op efficiënte wijze te beveiligen dan heeft Ricon Beveiliging voor u de perfecte oplossing beschikbaar!

Waarom kiezen voor Ricon beveiliging?

Als ervaren beveiligingsbedrijf zijn wij uitermate geschikt om de beveiliging van uw huis op ons te nemen. Wij kunnen er door middel van ons draadloos alarmsysteem voor zorgen dat uw huis in Heerlen in no-time zo optimaal mogelijk wordt beveiligd. Bij ons kunt u dan ook rekenen op de volgende voordelen:

  • Een veelzijdig en draadloos alarmsysteem
  • Een directe melding bij meldkamer in geval van calamiteiten
  • Een zeer lage kostprijs vanaf minder dan 1 euro per dag
  • Het bedienen van uw beveiligingssysteem verloopt uitermate eenvoudig

Heerlen

Wilt u uzelf en uw gezin voorzien van een zo optimaal mogelijke beveiliging bij u thuis in Heerlen? Bij Ricon Beveiliging bent u aan het juiste adres

Beveiligingsinstallatie in Heerlen op maat van uw wensen

Een huis beveiligen is altijd een kwestie van luisteren naar de behoeftes, wensen en de mogelijkheden van de klant. Wij kiezen er daarom altijd voor om een alarminstallatie te plaatsen die zonder probleem zal voldoen aan uw verwachtingen. Zo kunnen we bij het plaatsen bijvoorbeeld rekening houdt met mogelijke kinderen en / of huisdieren. Een passende inbraakbeveiliging op maat hoeft ook helemaal niet veel geld te kosten. Zoals u heeft kunnen lezen beschikken wij over een zeer betaalbaar beveiligingssysteem die toegankelijk is voor iedereen die in Heerlen of omgeving over een eigen huis beschikt.

Vanaf minder dan 30 euro per maand!

Bij Ricon Beveiliging kan je gebruik maken van camera beveiliging voor maar 1 euro per dag! Het laten plaatsen van een beveiligingscamera neemt tegenwoordig weinig tijd in beslag. Hierdoor kunt u altijd met een veilig gevoel gaan slapen en mocht er zich onverwacht toch een noodsituatie voordoen, dan wordt de meldkamer meteen verwittigd. Tel daarbij op dat het systeem dat wij onze klanten in Heerlen aanbieden reeds in gebruik kan worden genomen voor minder dan 30 euro per maand en u heeft geen enkele redenen meer om nog te aarzelen!