Inbraak beveiliging

Veilig gevoel!

Met de inbraak beveiliging van Ricon Beveiliging biedt u uzelf en uw gezin een veilig gevoel voor een scherpe prijs!

Recht op veiligheid

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen en veilig te zijn. Daarom houden we onze prijzen laag zodat veiligheid voor iedereen betaalbaar blijft. Al vanaf minder dan 1 euro per dag heeft u zeer gedegen beveiliging die uw huis 24 uur per dag in de gaten houdt. Een goede en voordelige optie voor veiligheid in uw huis is onze inbraak beveiliging. Deze inbraak beveiliging maakt gebruikt van een combinatie van de beste technische producten met professionele medewerkers. Hoe onze beveiliging tegen onder andere inbraak precies in z’n werk gaat zullen we u kort uit proberen te leggen.

Onze manier van beveiligen

Het systeem van inbraak beveiliging bestaat dus uit zowel apparatuur als menselijke beveiligers. Het begint bij het installeren van de apparatuur rondom uw huis. We garanderen u dat we alleen de beste apparatuur bij uw huis gebruiken en daarom moet de apparatuur aan een aantal voorwaarden voldoen voor we het bij u plaatsen. De apparatuur die we voor uw inbraak beveiliging gebruiken moet namelijk altijd gekeurd zijn door het Nationaal Centrum voor Preventie. Ook sturen we iedere dag vanuit uw huis een testmelding naar het Security Monitoring Centre of SMC om te controleren of de beveiliging nog wel goed werkt.

Inbraak beveiliging

In het SMC zitten 24 uur per dag mensen die niet alleen uw testmelding controleren maar ook razendsnel tot actie overgaan als er echt iets aan de hand is. Vanuit het SMC lopen korte lijntjes naar de hulpdiensten en die zullen dan ook onmiddellijk uitrijden wanneer we een melding doen. Onze inbraak beveiliging werkt overigens niet alleen als beveiliging tegen inbraak. Doordat de mensen in het SMC uw huis in de gaten houden zullen ze ook direct een brand opmerken. In het geval van brand wanneer u zelf niet thuis bent zullen we niet alleen de hulpdiensten maar ook u waarschuwen. De mensen uit het SMC zullen dan ook informeren over eventuele mensen of huisdieren die nog in het huis zijn. De beveiliging tegen inbraak kan u al met al een hoop ellende schelen!

Lage prijs en geweldige kwaliteit

Zoals u misschien inmiddels wel begrijpt is er bijna geen betere beveiliging mogelijk dan die van Ricon Beveiliging. Helemaal wanneer u naar de prijs/kwaliteit verhouding van onze werkzaamheden kijkt staan wij op eenzame hoogte. Voor minder dan 1 euro per dag een complete beveiliging tegen inbraak maar ook brand en andere noodsituaties. Wat u ook gebeurt, met de inbraak beveiliging van Ricon Beveiliging staat u er niet meer alleen voor!