Inbraakbeveiliging

Beveiliging voor u en uw spullen!

Beveilig wat voor u en uw gezin van waarde is met de inbraakbeveiliging van Ricon Beveiliging!

Waarom beveiligen?

Door het vele slechte nieuws dat mensen tegenwoordig voorbij zien komen, krijgen ze vaak een onveilig gevoel zelfs thuis. Ricon Beveiliging vindt dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen en maakt dat graag mogelijk met onze inbraakbeveiliging. Omdat er tegenwoordig iedere dag zo’n 1700 keer per dag wordt ingebroken in Nederland is inbraakbeveiliging zeker geen overbodige luxe. Inbreken is door de opkomst van bijvoorbeeld de klopsleutel die vrij op internet te bestellen is ook steeds makkelijker geworden. Bijna ieder slot hoe goed ook is daarom tegenwoordig open te maken. Met de inbraakbeveiliging van Ricon Beveiliging heeft u iets in huis dat inbrekers afschrikt, en bovendien de pakkans flink verhoogt!

De meldkamer

Onze inbraakbeveiliging bestaat uit een combinatie van apparatuur en mensen die gespecialiseerd zijn in beveiliging van woningen en kantoren. Het begint met de apparatuur die altijd van de allerbeste kwaliteit is waardoor uw inbraakbeveiliging altijd optimaal zal werken. Door het plaatsen en aansluiten van de apparatuur bij uw huis zal de omgeving 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten worden gehouden. Tevens heeft een zichtbare camera natuurlijk ook al een preventieve werking doordat inbrekers geneigd zijn uw huis links te laten liggen. Maar mochten ze toch bij u proberen in te breken, dan zal vanuit de meldkamer waar de beelden van uw apparatuur binnen komen direct actie worden ondernomen.

Inbraakbeveiliging

Deze meldkamer noemen we ook wel het Security Monitioring Centre en bestaat uit professionals die weten wanneer er iets niet in de haak is. Wanneer ze iets verdachts signaleren zal onmiddellijk de politie worden ingelicht en vervolgens uitrukken. Ook wanneer de indringers uw telefoonlijn saboteren zal zodoende de politie binnen enkele minuten op de stoep staan. De inbraakbeveiliging van Ricon Beveiliging werkt dus altijd!

Scherpe prijs

Wanneer u denkt dat deze geweldige inbraakbeveiliging wel een hoop zal kosten zit u er flink naast. Al voor minder dan een euro per dag biedt u uzelf en uw gezin zekerheid. Want onze inbraakbeveiliging werkt natuurlijk niet alleen tegen inbraak maar ook bij brand en medisch letsel zullen wij de hulpdiensten en wanneer u niet thuis bent uzelf inlichten. Mocht u bij een brand niet thuis zijn zullen wij u direct informeren en natuurlijk navraag doen naar levende wezens in huis. Zo weet de brandweer precies waar ze als eerst moeten zijn als ze aankomen. Met de inbraakbeveiliging van Ricon Beveiliging maakt u uw huis in één klap een heel stuk veiliger tegen de laagste prijs!