Beveiligingssysteem Oss

Beveiliging in nieuwe woning in Oss

Indien u er voor kiest om een nieuw huis te bouwen kunt u deze geheel naar eigen inzicht inrichten. Dat geldt niet alleen voor het interieur, maar ook voor bijvoorbeeld het beveiligingssysteem waar gebruik van wordt gemaakt. Wanneer u een bestaande woning heeft is dat veelal iets lastiger… althans dat was zo. Tegenwoordig kan je namelijk een draadloze alarminstallatie laten installeren. Deze installatie kan probleemloos in ieder gebouw worden geïntegreerd en biedt de inwoners een perfecte bescherming tegen verschillende gevaren. Bent u ook op zoek naar een goede beveiliging voor uw huis in Oss? Dan bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres!

Draadloos is de toekomst

Uw huis beveiligen is vandaag de dag niet langer een kwestie van veel hak- en breekwerk. Bij Ricon Beveiliging beschikken onze klanten uit Oss over de mogelijkheid om gebruik te maken van een draadloos alarmsysteem welke beschikt over een terugmelding naar de meldkamer. Hierdoor wordt een mogelijke inbraak of zelfs een brand snel doorgegeven waardoor op efficiënte wijze kan worden ingegrepen, maar er is meer:

  • Draadloze camera beveiliging maakt het waar dan ook in huis mogelijk om beelden te maken
  • Beelden die worden gemaakt kunnen veilig worden opgeslagen en vormen perfect bewijsmateriaal voor een mogelijke rechtszaak
  • Draadloze beveiliging is door het ontbreken van extra werkzaamheden opvallend voordeliger dan klassieke installaties

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, het plaatsen van een beveiligingssysteem in uw huis in Oss is tegenwoordig zowaar veel interessanter en daarbij ook nog eens voordeliger dan vroeger het geval was.

Oss

Directe terugmelding naar de meldkamer

Wanneer er een calamiteit wordt vastgesteld in uw huis in Oss wordt daar melding van gemaakt in de meldkamer. Het systeem van Ricon beveiliging pikt een mogelijke inbraak razendsnel op waarna de melding meteen wordt doorgestuurd. Hier gaat geen tijd verloren. Zelfs wanneer de inbrekers er voor kiezen om de telefoonlijn door te knippen wordt de melding goed opgevolgd tot er een oplossing is geboden en tot het gevaar is geweken. Door deze manier van werken kunt u voor uw huis in Oss altijd rekenen op een professionele en uiterst kwalitatieve inbraakbeveiliging die moeiteloos aan al uw verwachtingen zal weten te voldoen.

Ideaal voor medische noodsituaties

Goede alarmsystemen, al dan niet voorzien van een beveiligingscamera, bieden veel meer dan alleen bescherming tegen inbraken. Als beveiligingsbedrijf werkzaam in Oss willen we benadrukken dat dergelijke systemen zomaar eens levens kunnen redden. Iedere dag opnieuw sterven mensen in Nederland thuis ten gevolge van een lichamelijk falen dat perfect opgevangen had kunnen worden door een tijdige interventie. Door gebruik te maken van het systeem dat door ons wordt aangeboden beschikt u over een noodknop die in het geval van een medisch noodgeval zomaar eens uw leven zou kunnen redden. Kiezen voor een alarmsysteem betekent een zeer belangrijke meerwaarde voor uw huis in Oss.