Beveiligingssysteem Roosendaal

Waarom investeren in nieuwe beveiliging?

Het laten installeren van een beveiligingssysteem in Roosendaal is de laatste jaren steeds populairder geworden. Mensen uit Roosendaal kozen er vroeger bijvoorbeeld vaak voor om enkel veiligheidssloten te installeren als inbraakpreventie. Deze sloten zijn vandaag de dag echter niet langer voldoende. Moderne technieken onder inbrekers hebben er namelijk voor gezorgd dat er behoefte is aan professionelere inbraakbeveiliging en daarvoor bent u bij Ricon Beveiliging aan het juiste adres!

  • Draadloze beveiliging van uw woning en de ruimte er omheen
  • Terugmelding naar de meldkamer mogelijk
  • Lage kostprijs en daardoor voor iedereen toegankelijk
  • Een beveiligingscamera zorgt voor sluitend bewijsmateriaal

Wij zijn een geschikte partner om de beveiliging van uw eigendommen in Roosendaal te realiseren. Veel particulieren uit Roosendaal gingen u al voor.

Draadloos en eenvoudig in gebruik

Een huis beveiligen lijkt op het eerste zicht niet zo eenvoudig. In de praktijk valt dat echter best mee. De alarmsystemen waar wij gebruik van maken kenmerken zich in ieder geval door een betrouwbare en draadloze werking. Om onze klanten uit Roosendaal te voorzien van een zo optimaal mogelijke kwaliteit worden de toestellen ook dagelijks gecontroleerd op eventuele storingen. Hierdoor kunt u altijd op met een veilig gevoel gaan slapen en haalt u het maximale uit uw beveiliging. Daar komt bij dat u kunt kiezen voor een systeem met camera beveiliging waardoor u te allen tijde ook over bruikbaar beeldmateriaal beschikt. Met deze oplossingen maakt u uw buurt in Roosendaal een stuk veiliger en leefbaarder.

Roosendaal

Beveiliging bij een mogelijke brand

Een alarminstallatie met terugmelding naar de meldkamer biedt een passende beveiliging tegen inbraak. Daarnaast werkt een dergelijke installatie ook uitstekend werkt mogelijke brand. Vaak wordt deze pas gemeld wanneer de vlammen uit het huis slaan en dan is de grootste schade reeds aangericht. Om dit te voorkomen biedt de alarminstallatie van Ricon Beveiliging u de perfecte oplossing. Zodra een brand wordt vastgesteld wordt daar melding van gemaakt waardoor er efficiënt kan worden ingegrepen. Daarnaast wordt u uiteraard ook zelf verwittigd waardoor u kunt aangeven of er zich nog kinderen of huisdieren in uw huis in Roosendaal bevinden.

Vanaf 0,98 euro per dag!

Wie zei er dat beveiliging altijd erg duur moet zijn? Wij bewijzen onze klanten iedere dag opnieuw het tegendeel! U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van onze diensten in Roosendaal voor een dagelijks bedrag van 0,98 euro. Dat is minder dan 30 euro per maand! Wij zijn als beveiligingsbedrijf dan ook van mening dat een goede beveiliging voor iedereen een basisrecht zou moeten zijn. Veel mensen worden in hun huis geconfronteerd met gevaren en dat willen wij op efficiënte wijze proberen tegen te gaan. Wilt u ook uw eigendom in Roosendaal laten beveiligen, maar heeft u slechts een beperkt budget voor handen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!