Beveiligingssysteem Rotterdam

Efficiënt een bedrijf beveiligen

Rotterdam staat algemeen bekend als een stad waar bijzonder veel bedrijvigheid heerst. Veel verschillende bedrijven hebben er door de jaren heen voor gekozen om zich hier te vestigen. Net als in andere delen van Nederland is het ook in deze stad van belang om uw onderneming te voorzien van een goede inbraakbeveiliging. Het risico op inbraken is door de jaren heen aanzienlijk toegenomen en dus is een goede bescherming absoluut geen overbodige luxe meer. Wilt u ook graag uw bedrijf in Rotterdam beveiligen en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte partner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Draadloos alarm in uw bedrijf integreren

Voorheen was het een grote klus om een bestaand pand in Rotterdam van een beveiligingssysteem te voorzien. In dit geval moesten er namelijk veel kabels worden getrokken en dat ging steevast gepaard met het nodige sloop- en breekwerk. Tegenwoordig is dat door de komst van draadloze alarmsystemen niet langer noodzakelijk. Bij Ricon Beveiliging bieden we onze klanten uit Rotterdam dan ook een zeer degelijk en draadloos systeem aan dat perfect zal weten te voldoen aan alle vooropgestelde verwachtingen.

  • Een draadloze beveiliging zorgt voor een eenvoudige installatie
  • Draadloos te beheren met behulp van een afstandsbediening
  • Sluitende beveiliging bij inbraak en brand, maar ook bij medische calamiteiten
  • Terugmelding naar de meldkamer zorgt voor efficiënte bijstand
  • Door middel van camera beveiliging kan onweerlegbaar bewijsmateriaal worden gecreëerd.

Een beveiligingsinstallatie hoeft niet duur te zijn

De alarminstallatie die we bedrijven uit Rotterdam aanbieden is verkrijgbaar vanaf een zeer lage kostprijs vanaf minder dan 1 euro per dag. Dat zorgt er voor dat beveiliging tegenwoordig meer dan ooit zeer betaalbaar is geworden. Daarnaast kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van een beveiligingscamera waardoor duidelijke beelden worden gemaakt van de situatie. Deze beelden kunt u vervolgens altijd inroepen als bewijsmateriaal wat meteen een meerwaarde betekent voor uw bedrijf in Rotterdam. Als beveiligingsbedrijf adviseren we u graag bij het vinden en installeren van het beste systeem dat perfect zal weten te voldoen aan uw verwachtingen.

Rotterdam

Toegenomen risico op inbraak in Rotterdam

Uw bedrijf of uw huis beveiligen is tegenwoordig een overbodige luxe. Recente onderzoeken hebben immers aangetoond dat er in Nederland dagelijks rond de 1700 inbraken voorkomen. Het merendeel van deze inbraken doet zich voor in of nabij grote steden en dus vormt ook Rotterdam een indirect doelwit. Het spreekt dan ook voor zich dat een investering in een doorgedreven beveiliging meer dan ooit de moeite waard is!