Werkwijze

Professionaliteit en goede service

Wanneer u kiest voor Ricon Beveiliging bent u verzekerd van professionaliteit en goede service. Met onze samenwerking met SMC, één van de marktleiders in Nederland, bent u altijd verzekerd van een veilige woonsituatie. Daarnaast bieden wij onze diensten ook aan, aan de zakelijke markt. Hieronder staat in duidelijke stappen uitgelegd hoe wij te werk gaan.

Stappenplan

Wij staan voor een persoonlijke benadering en een advies op maat, afgestemd op de behoefte van u als klant.

Bekijk de inbraken in uw omgeving

 • Stap 1: Een afspraak maken

  Wanneer u interesse heeft in onze beveiligingsoplossingen kunt u gratis en vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. U kunt contact met ons opnemen via onze website, via de telefoon of via e-mail.
 • Stap 2: Een persoonlijk adviesgesprek

  Nadat u een aanvraag bij ons heeft gedaan nemen wij contact met u op. Dit contact is geheel gratis en vrijblijvend. Wij zullen met u in dit gesprek uw wensen en behoeftes inventariseren. Aan de hand hiervan zullen wij met een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel komen afgestemd op uw situatie.
 • Stap 3: Installatie van het systeem

  Als u akkoord gaat met ons voorstel zal een installateur bij u langs komen om het alarm- of camerasysteem te installeren. Hierbij wordt aan u duidelijk uitleg gegeven van de functionaliteiten en de eigenschappen van het systeem. Wij zorgen ervoor dat voor u duidelijk is hoe het systeem werkt en hoe u het systeem moet bedienen.
 • Stap 4: 24 uur per dag bescherming

  Uw alarmsysteem of camera systeem is geïnstalleerd en indien u dit wenst, aangesloten op de meldkamer van het SMC. Bij incidenten (brand, inbraak en overige calamiteiten) komt er een melding binnen bij de meldkamer. Het SMC komt dan meteen in actie en zal de situatie beoordelen. De aangemelde personen worden meteen gebeld en wanneer er geen contact is zal er direct een surveillance naar de woning worden gestuurd. Alleen wanneer u dit heeft aangegeven en hiervoor een abonnement heeft afgesloten. Afhankelijk van de situatie zal de surveillance de hulpdiensten
  inschakelen. Als er zich een gecertificeerde melding voordoet schakelt het SMC meteen de hulpdiensten in.

Over Ricon Beveiliging

Ricon beveiliging is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een streven. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen in zijn of haar leefomgeving. Daarnaast zijn we van mening dan veiligheid een basis behoefte is, die betaalbaar moet zijn voor iedereen. Bij Riconbeveiliging bent u al verzekerd van een veilig gevoel voor € 0,67 per dag! Om u de veiligheid en de kwaliteit te garanderen die u wenst, werken wij samen met grote gerenommeerde installatie partijen en meldkamers en zijn onze producten NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) gekeurd. Beveiliging is een taak voor professionals en wij zijn er dan ook trots op om dit elke keer weer te mogen bewijzen. Onze alarminstallaties die draadloos functioneren voldoen aan alle eisen voor de BORG-Regelgeving tot klasse 2 en kunnen desgewenst geleverd worden met een VEB certificaat. Wij zijn gespecialiseerd in inbraak beveiliging en camera beveiliging van uw huis. Daarnaast kunnen wij ook bedrijven of terreinen voorzien van een bewakingscamera.

Een veilig gevoel vanaf € 0,67 per dag

Neem contact op