Beveiligingssysteem

De beste beveiliging!

Om met een onveilig gevoel in uw huis af te rekenen kunt u een beveiligingssysteem van Ricon Beveiliging laten installeren.

Veilig thuis voor een lage prijs

Steeds meer mensen voelen zich onveilig op straat en soms zelfs thuis. Dit is niet zo verwonderlijk wanneer u kijkt naar alle ellende van de afgelopen tijd in de wereld. Toch vinden wij van Ricon Beveiliging dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen. En wanneer dat uit uzelf niet lukt helpen wij u graag een handje met een uiterst betrouwbare beveiligingssysteem. De prijs van een beveiligingssysteem mag geen obstakel zijn voor mensen vinden wij. Een beveiligingssysteem van Ricon Beveiliging heeft u daarom al voor minder dan 30 euro per maand.

Goede mensen en apparatuur

Een beveiligingssysteem van ons bedrijf bestaat uit de beste apparatuur. Alle apparatuur die wij gebruiken is officieel getest en goedgekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Tevens wordt er, na installatie, door uw beveiligingssysteem elke dag een testmelding verstuurd om te kijken of hij nog wel goed werkt. Wanneer dit niet het geval is zullen onze specialisten onmiddellijk actie ondernemen. De apparatuur die we bij uw woning plaatsen staat rechtstreeks in verbinding met het Security Monitoring Centre. Vanuit dit Security Monitoring Centre houden professionals uw huis 24 uur per dag in de gaten. Zodra er iets ongewoons waarneembaar is zullen ze onmiddellijk actie ondernemen waardoor de hulpdiensten snel ter plaatse zullen zijn. Het beveiligingssysteem van Ricon Beveiliging werkt uitstekend om allerlei noodsituaties in een vroegtijdig stadium te bestrijden. Het systeem kan naast het voorkomen van inbraken ook helpen bij brand of ernstig lichamelijk letsel. In wat voor noodsituatie u ook terecht komt, met ons beveiligingssysteem staan er altijd mensen voor u klaar.

Beveiligingssysteem

Ervaringen

De mensen die u zijn voorgegaan zijn allemaal enthousiast over ons beveiligingssysteem. Mevrouw Lancel uit Leiderdorp vertelt op onze site dat ze zich na een inbraak nooit meer veilig voelde in haar woning. ”Ik heb zelfs overwogen te verhuizen en alle sloten vervangen is tegenwoordig peperduur! Gelukkig heeft de adviseur ons uitstekend geholpen met het beveiligingssysteem. Ik trek weer met een gerust gevoel de deur achter me dacht als ik weg ga. Ik had niet gedacht dat het nog zou kunnen, maar dankzij mijn beveiligingssysteem met alarm voel ik me weer thuis. Bedankt”.

Hopelijk kunnen we u ook van dienst zijn met een beveiligingssysteem!