Huis beveiligen

Een veilig gevoel!

Veel mensen voelen zich steeds minder veilig thuis. Wij van Ricon Beveiliging bieden de mogelijkheid uw huis volledig te beveiligen zodat u zich altijd veilig kunt voelen.

Goede betrouwbare beveiliging

Het laten beveiligen van uw huis door Ricon Beveiliging zal u een zeer veilig gevoel bezorgen. De jarenlange beveiliging ervaring binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat al uw veiligheidsproblemen rond uw huis verleden tijd zullen zijn. Doordat wij voor het beveiligen van uw huis gebruik maken van de beste apparatuur in combinatie met de beste mensen staan wij garant voor kwaliteit. De apparatuur voor het huis beveiligen is ook nog eens gekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie zodat u weet wat u in huis haalt. Het geheim van ons succes zit in de koppeling tussen de alarmsystemen en het Security Monitoring Centre(SMC). Wanneer de alarmsystemen iets signaleren wordt dat direct doorgeschakeld naar de meldkamer, waarna de mensen van het SMC tot actie over zullen gaan. Door de combinatie van elektronica en mensenwerk bent u verzekert van de snelste en beste beveiliging die er mogelijk is. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor u persoonlijke wensen. Wanneer u bijvoorbeeld regelmatig surveillance bij uw huis wilt kunnen we dit door onze goede contacten in heel Nederland mogelijk maken.

Veiligheid voor iedereen betaalbaar

Bij Ricon Beveiliging vinden we dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen. En omdat veiligheid voor iedereen betaalbaar moet zijn rekenen wij ook zeer scherpe prijzen voor het beveiligen van uw huis. Uw huis beveiligen door Ricon Beveiliging heeft u nu al vanaf minder dan 1 euro per dag. Complete beveiliging voor zo weinig geld vindt u zeker niet bij de concurrentie. Door onze beveiliging kunt u bovendien een hoop besparen op onkosten die u mogelijk anders had moeten maken. Uit verhalen van onze klanten blijkt dat bij een brand of inbraak door verzekeraars vaak bij lange na niet de echte waarde van bijvoorbeeld televisies wordt terugbetaald. Door huis beveiligen van Ricon Beveiliging zult u dit soort situaties voor zijn.

Huis beveiligen

Andere voordelen

Het aankopen van huis beveiligen door RIcon Beveiliging heeft een hele hoop voordelen voor u en uw gezin. We zullen er nog een paar voor u opsommen:

  • Volledige beveiliging van uw huis, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
  • Dagelijkse controle van uw alarmsysteem door middel van een testmelding. Hier door bent u er zeker van dat het systeem altijd werkt.
  • Bescherming niet alleen tegen inbraak maar ook direct hulp bij bijvoorbeeld brand of medische spoedgevallen.