Bewakingscamera

Betrouwbare beveiliging!

Een bewakingscamera van Ricon Beveiliging zorgt dat u zichzelf thuis helemaal veilig kunt voelen!

Bekijk ons meest actuele aanbod hier
Bezoek webshop

Ricon Beveiliging

Ricon Beveiliging is een ervaren beveiligingsbedrijf uit Spijkenisse. Doordat we meer dan 150 regionale partners hebben, kunnen we onze diensten door het hele land aanbieden. We kunnen zorg dragen voor het opvolgen van alarmmeldingen in heel Nederland. Dus ook bij u thuis! Bij Ricon Beveiliging gaan we voor kwaliteit, zowel in apparatuur als in mensen! De apparatuur die wij gebruiken, bijvoorbeeld een bewakingscamera, moet altijd voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie voordat wij het bij u thuis installeren. De mensen die bij ons werken moeten vakkundige, gedreven en klantvriendelijke professionals zijn. Door de ervaring binnen ons bedrijf weten de medewerkers precies wat er van ze verwacht wordt. Wij gaan dan ook altijd voor een 100% klanttevredenheid!

Manier van beveiligen

Zoals gezegd gebruiken we bij Ricon Beveiliging alleen de beste apparatuur. Dit geldt zeker voor de hoge kwaliteit bewakingscamera die wij u kunnen leveren. Met het installeren van deze bewakingscamera bij u thuis bent u verzekerd van 24 uur per dag, 7 dagen in de week toezicht op uw eigendommen. Het werkt als volgt: wij installeren de bewakingscamera, die vervolgens alle beelden rechtstreeks door stuurt naar het Security Monitoring Centre. In het Security Monitoring Centre zitten 24 uur per dag en 7 dagen in de week experts die de beelden van uw huis in de gaten houden. Wanneer de mensen in het Securitry Monitoring Centre iets zien dat duidt op bijvoorbeeld brand, inbraak of andere noodsituatie ondernemen ze direct actie.

Bewakingscamera

Vanuit het Security Monitoring Centre lopen korte lijntjes naar de hulpdiensten die zodoende bijna onmiddellijk uit zullen rukken. Het systeem met de bewakingscamera wordt vanuit dit centrum ook nog eens elke dag getest. Dit gebeurt door middel van een testmelding van de bewakingscamera naar het Security Monitoring Centre. Wanneer er iets aan deze testmelding niet klopt zal direct actie ondernomen worden om het systeem te herstellen. We willen u namelijk ieder moment van de dag optimale veiligheid bieden!

Prijs/kwaliteitverhouding

Ricon Beveiliging biedt u dus een systeem met bewakingscamera waarbij alles van zeer hoge kwaliteit is. Vaak zegt men dat de hoogste kwaliteit ook de hoogste prijs heeft maar dat is bij ons zeker niet het geval. Voor minder dan een euro per dag heeft u al een bewakingscamera die in verbinding staat met de APP op uw telefoon of tablet. De prijs/kwaliteitverhouding van Ricon Beveiliging zult u bij geen van onze concurrenten zien. Een bewakingscamera van Ricon Beveiliging is absoluut de beste manier om uw huis te beveiligen tegen een lage prijs!