Onze klanten

Ervaringen

Klant
“IK BEN TOCH GOED VERZEKERD…?”Dhr S. Wichse uit Almere
Toen ik na een lange dag werken thuis kwam, ben ik 's avonds zoals gewoonlijk naar m'n bed gegaan. Wat ik 's ochtends aantrof is met geen pen te beschrijven... De hele benedenverdieping was overhoop gehaald en het eerste wat mij opviel was dat mijn televisie van de muur was weggenomen. Na controle bleken ook mijn portomonnaie, telefoon en autosleutels te zijn ontvreemd. Al snel bleek dat beide auto's waren gestolen en de paniek sloeg toe! "hoe heeft dit kunnen gebeuren? ik heb toch niks open gelaten?" Na controle bleek dat de inbrekers een gat hadden geboord in mijn voordeur en zo de deur hebben weten te openen. Ik sta er nog steeds versteld van dat dit heeft kunnen gebeuren terwijl wij boven lagen te slapen. Na bezoek van de verzekeraar bleek dat ik bij lange na niet terug kon claimen wat ik was kwijt geraakt. Mijn gloednieuwe telvisie werd op marktplaats opgezocht en zo werd de dagwaarde bepaald. Schandalig! Ook het veilige gevoel van mijn thuis was aangetast. Gelukkig heb ik na een bezoek van een adviseur van Ricon Beveiliging een uitvoerig beveiligingsadvies gehad en is mijn huis nu optimaal beveiligd. Al met al heeft deze inbraak mij duizenden euro's gekost, als ik dit had geweten was ik zeker eerder tot actie over gegaan! Ik ben blij dat ik dit alsnog heb kunnen regelen dankzij de goede service van de heren van Ricon Beveiliging!
Klant
“BIJ MIJ VALT NIETS TE HALEN..!”Mevr. A. Lancel uit Leiderdorp
Ik was even een dagje weg met de kinderen toen inbrekers mijn woning uitkozen als doelwit. Toen ik thuis aankwam was ik verbaasd om de deur op een kier te zien staan. "ik heb de deur toch zeker weten goed dicht gedaan!.." Eenmaal binnen werd me al snel duidelijk wat er gebeurd was, ze hebben het keukenraampje geforceerd en zijn zo binnen gekomen. Hoe kan dit? Ik heb toch helemaal niks van waarde? Ik kon wel in huilen uitbarsten, alles lag overhoop! "O nee toch?!..Ze hebben het kastje van Oma kapot gemaakt!" De waarde van het kastje is misschien nog niet eens 100 euro, maar voor mij is die echt onbetaalbaar! "Schoften! Dat kastje is de enige herinnering aan mijn moeder.. Hoe kunnen ze zoiets doen?!" Ik heb het al niet breed en nu moet ik alles weer laten maken. Ik hield me groot voor m'n kinderen, maar van binnen kon ik wel huilen. Ze hadden zelfs mijn onderbroekenlade overhoop gehaald. Na dit incident heb ik me heel lang onveilig gevoeld. Als alleenstaande moeder met kinderen slaap je toch niet meer zo lekker. Ik heb zelfs overwogen om te verhuizen en alle sloten vervangen is tegenwoordig peperduur! Gelukkig heeft de adviseur ons uitstekend geholpen met het beveiligingssysteem. Ik trek weer met een gerust gevoel de deur achter me dicht als ik weg ga. Ik had niet gedacht dat het nog zou kunnen, maar dankzij mijn beveiligingssysteem met Alarm voel ik me weer thuis. Bedankt!
Klant
“IK HEB EEN WAAKHOND”Mr. J. van Eijk uit Lelystad
Tijdens het verbouwen van mijn zolder viel plotseling de stroom uit. Ik had zelf een lamp gefabriceerd met een stekker, fitting en een gloeilamp. Deze had ik even neergelegd op een stapel wasgoed en ben vervolgens naar beneden gegaan om te kijken wat het probleem was. Het bleek een storing bij het energiebedrijf te zijn, waarop ik besloot even snel een boodschap te gaan doen. Ik kon toch even niks doen zonder stroom. Toen ik weer thuis kwam kreeg ik de schrik van mijn leven! Mijn hond was duidelijk in paniek en Ik rook een enorme brandlucht die vanaf de zolder leek te komen. Toen ik bovenkwam zag ik dat de stapel met wasgoed in de brand stond! Het bleek dat de stroom het weer deed en dat de lamp zo heet was geworden dat er een behoorlijke rookontwikkeling en brand was ontstaan. Gelukkig waren mijn huisdieren allemaal beneden en kon ik de brand nog zelf blussen. Ik moet er niet aan denken dat ik 1 minuut later was thuisgekomen en mijn dieren dood had gevonden door brand of verstikking. Na een bezoek van een van de medewerkers van Ricon Beveiliging heb ik besloten mijn huis optimaal te beveiligen en dus rookmelders te nemen die doorgeschakeld zijn naar de meldkamer van Security Monitoring Centre B.V. (SMC). Tevens was er een passende aanbieding voor mij gedaan, aangezien ik huisdieren heb die door het gehele huis rondlopen èn springen. Met een rondom beveiliging is mijn huis nu voorzien van glasbreukdetectoren en zijn de deuren en ramen beveiligd met magneetcontacten. Het gevoel van veiligheid is een kostbaar gegeven en voor die paar centen per dag heb ik dat er natuurlijk graag voor over! Bedankt voor de geweldige service!

Een veilig gevoel vanaf € 0,98 per dag

Neem contact op