Alarmsysteem huis

Veiliger dan ooit!

Ricon Beveiliging biedt u een veiliger gevoel dan u thuis ooit gehad zult hebben. Met onze alarmsystemen voor thuis bent u er van verzekerd dat uw huis 24 uur per dag wordt beveiligd, ook als u zelf niet thuis bent.

Betaalbaar

Ricon beveiliging ziet veiligheid in huis als een basisrecht, die voor iedereen betaalbaar moet zijn. De prijs die wij voor onze diensten rekenen ligt dan ook lager dan die van concurrerende bedrijven. Al vanaf minder dan 30 euro per maand bent u verzekerd van het beste alarmsysteem huis. Inbrekers en ander gespuis krijgt bij uw huis geen enkele kans meer!

Service

Ons alarmsysteem huis werkt optimaal doordat het een combinatie biedt van techniek en mensenwerk. Het elektronische uiterst betrouwbare alarmsysteem registreert wat er in uw woning gebeurt. De beelden daarvan worden vervolgens doorgestuurd naar het Security Monitioring Centre B.V. kortweg SMC. In dit veiligheidscentrum zitten 24 uur per dag 7 dagen in de week mensen klaar om de veiligheid van uw huis in de gaten te houden. De mensen in het SMC staan altijd klaar om in te grijpen en weten precies hoe om te gaan met noodsituaties. Want niet alleen inbraken en overvallen kunnen door ons aangepakt worden, maar ook brand of medische hulp oproepen worden door het SMC vakkundig behandeld.

Alarmsysteem huis

Ook bij bijvoorbeeld brand of een huiselijk ongeluk staan wij voor u klaar. De hulpdiensten worden direct gewaarschuwd en bij brand zullen we direct contact met u zoeken om te horen of er nog mensen of huisdieren in de woning aanwezig zijn. Wat voor veiligheidsproblemen zich ook bij u voordoen, met het alarmsysteem huis van Ricon Beveiliging staan er altijd mensen klaar om u te ondersteunen.

Veiligheid

U moet ten alle tijde op uw alarmsysteem kunnen vertrouwen en daarbij mag niks aan het toeval over worden gelaten. Vanuit uw alarmsysteem huis gaat dan ook dagelijks een testmelding naar het SMC. Als deze testmelding niet werkt of niet goed werkt zullen we direct actie onder nemen. Het alarmsysteem is ook nog eens draadloos en dus makkelijk in uw huis te installeren zonder dat u de boel hoeft open te breken voor aanleg van bekabeling. De bediening is eenvoudig te begrijpen en u zult er dan ook snel vertrouwd mee raken. Met het alarmsysteem huis biedt u uzelf en uw gezin op een voordelige en gemakkelijke manier de optimale veiligheid. Ricon Beveiliging heeft als doel dat u thuis altijd veilig bent en bovendien een veilig gevoel heeft als u niet thuis bent. Door onze samenwerkingen door heel Nederland kunnen we zelfs een surveillance regelen die regelmatig langs uw huis komt. Ons alarmsysteem maakt optimale veiligheid voor iedereen bereikbaar!