Cloud opslag

Cloud recording

Cloud recording is helemaal “hot”. Je kunt je camerabeelden namelijk veilig en gemakkelijk bewaren zonder bang te zijn dat deze verloren gaan door brand, diefstal of fraude.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig camerabeelden “in de cloud” kunnen opslaan werken wij samen met CameraCloud Europe.

Cloud opslag

Bij cloud opslag worden alle beelden realtime en versleuteld in de cloud opgeslagen. Je kunt de beelden waar en wanneer je maar wilt terugkijken in je eigen beveiligde account.

Voor ieder systeem geschikt

De cloud opslag van CamereCloud is geschikt voor zowel DVR als NVR recorders en zelfs direct voor IP camera’s, zonder tussenkomst van een recorder. Hierdoor kun je je camerabeelden ook opslaan zonder een hoge investering te doen voor een NVR recorder.

Dit maakt CameraCloud laagdrempelig en uitermate geschikt voor startende ondernemers en particulieren met een klein budget.

Doordat CameraCloud abonnementen maandelijks opzegbaar zijn, leent het zich tevens goed voor tijdelijke bewaking in bijvoorbeeld een pop-up store.

Geen extra hardware of software

Voor de installatie van CameraCloud is geen extra software of hardware vereist. Je kunt dus direct beginnen met opnemen!

Persoonlijke account

In je persoonlijke, beveiligde account kun je je beelden beheren, clips maken, beelden downloaden, je abonnement aanpassen en je facturen bekijken.

Aansluitservice

Het aansluiten van CameraCloud is eenvoudig en met minimale technische kennis te realiseren. Wij kunnen het systeem natuurlijk ook voor je configureren.

Meld je nu gratis aan »