Beveiliging huis

Een veilig huis!

Uw huis is een plek waar u zich volledig veilig moet kunnen voelen. De beveiliging van uw huis die Ricon Beveiliging biedt helpt daarbij!

Veiligheid voor een scherpe prijs

Ricon Beveiliging is de absolute specialist als het gaat om de beveiliging van een huis. Wij vinden dat iedereen zich veilig zou moeten kunnen voelen in zijn of haar eigen huis. Voor een zeer scherpe prijs verzekert u zich van professionele beveiliging en razendsnelle hulp in noodsituaties. Een beveiliging van uw huis met een alarmsysteem dat door een meldkamer wordt gecontroleerd heeft u al vanaf minder dan 30 euro in de maand. Voor nog geen euro per dag bent u verzekerd van een veilig gevoel in uw woning.

24 Uurs bewaking

Voor de beveiliging huis die wij leveren maken we gebruiken van een alarmsysteem. Dit alarmsysteem registreert alles wat er rondom uw huis gebeurt en geeft dit door aan de meldkamer. Deze meldkamer noemen we het Security Monitoring Centre of SMC. In dit SMC zitten gespecialiseerde en getrainde mensen die beschikken over de allerbeste apparatuur. Wanneer ze iets waarnemen gaan ze direct tot actie over en zorgen dat de juiste hulpdiensten spoedig ter plaatse komen. Stelt u zich bijvoorbeeld een brand voor wanneer u niet thuis bent.

Beveiliging huis

De professionals in het SMC zullen deze brand direct signaleren en zowel u als de hulpdiensten waarschuwen. Ook bij inbraken of medische spoedgevallen kunt u direct een beroep op het SMC doen. In wat voor benarde situatie u zich ook bevind, met de beveiliging huis van Ricon Beveiliging staat u er nooit alleen voor.

Andere voordelen

De beveiliging van uw huis door Ricon Beveiliging laten verzorgen heeft vele voordelen. De snelheid waarmee u via het alarmsysteem hulpdiensten kunt bereiken is ongeëvenaard en de prijs is laag. Maar er zijn ook praktische voordelen zoals het feit dat het alarmsysteem draadloos is en dus eenvoudig bevestigd kan worden. Ook zorgen we dat het alarmsysteem voor beveiliging van uw huis dagelijks wordt gecontroleerd middels een testmelding. Uw eigen alarmsysteem stuurt deze naar de meldkamer zodat als er iets mis is met het systeem er direct ingegrepen kan worden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw beveiliging huis ten alle tijde goed werkt. Voor een vaste lage prijs per maand biedt u uzelf en uw gezin zekerheid. Een veilig gevoel is verzekerd met de beveiliging huis van Ricon Beveiliging!