Draadloos alarmsysteem

Veiligheid en gemak gaan goed samen!

Wie denkt dat men voor een veilig huis veel moeite moet doen zit fout. Ricon beveiliging biedt u met een eenvoudig alarmsysteem een veilig huis!

Veilig gevoel

Door al het slechte nieuws op TV en het toenemende terrorisme in de wereld, bekruipt steeds meer mensen een onveilig gevoel zelfs thuis. Ricon Beveiliging wil hier een eind aan maken en zorgen dat men zich thuis weer veilig kan en zal voelen.

Een goede optie voor een veilig gevoel in en om uw huis is ons draadloos alarmsysteem. Dit alarmsysteem heeft naast het feit dat het draadloos is, vele voordelen die we voor u zullen bespreken.

Draadloos alarmsysteem

Lage prijs hoge kwaliteit

Om te beginnen is een draadloos alarmsysteem van Ricon Beveiliging zeer scherp geprijsd. Ten opzichte van de concurrentie zijn we stukken goedkoper. Voor minder dan een euro per dag bent u al verzekerd van een veilig gevoel in huis. Naast de voordelige prijzen is ook de kwaliteit die we u bieden van hoogstaand niveau. Allereerst het draadloos alarmsysteem zelf, welke zeer betrouwbaar is. Doordat het draadloos is, is het ook nog eens makkelijk te installeren. Wij verkopen alleen de beste alarmsystemen die getest zijn door het Nationaal Centrum voor Preventie. Het alarmsysteem houdt uw huis 24 uur per dag in de gaten en stuurt de beelden automatisch door naar de meldkamer van het Security Monitoring Centre. Hier worden de beelden ook nog eens bekeken door speciaal getrainde medewerkers. Iedere opvallende verschijning of gebeurtenis in of om uw huis wordt onmiddellijk gesignaleerd door onze meldkamer. Het kundige personeel in de meldkamer weet precies hoe ze moeten handelen en kunnen u daardoor letterlijk uit de brand helpen.

Razendsnelle hulp

Want als u denkt dat ons alarmsysteem alleen tegen inbraak de ideale oplossing biedt dan zit u verkeerd. Ook bij brand of eventuele medische spoedgevallen staan we direct voor u klaar. Wanneer we zien dat er brand is, zal direct met u en de hulpdiensten contact op worden genomen. Van u willen we dan weten of er nog mensen of huisdieren aanwezig zijn waarnaar logischerwijs dan als eerste moet worden gekeken. Bij medische spoedgevallen waarbij elke seconde kan tellen staan wij u ook ten dienst. Wij weten wat er op dat soort momenten gevraagd wordt door onze jarenlange ervaring met dit soort gevallen. Het draadloos systeem werkt razendsnel waardoor de hulpdiensten sneller dan ooit op de hoogte gebracht kunnen worden. Door het draadloos alarmsysteem van Ricon Beveiliging zal u nooit meer het gevoel hebben alleen te staan in een noodsituatie. Door onze goede contacten en korte lijnen met de hulpdiensten zijn we in staat direct actie te ondernemen in noodsituaties. Met het draadloos systeem dat u huis beveiligd zult u zich niet alleen veiliger voelen, u zult gewoonweg veiliger zijn!