Jablotron oasis

Complete beveiliging van uw huis!

Een moderne alles in 1 beveiliging met vele mogelijkheden haalt u in huis met de Jablotron Oasis!

Waarom beveiligen?

Door de ruime aandacht voor aanslagen en andere misdrijven op tv is er bij een hoop mensen een toenemend gevoel van onveiligheid. Wij vinden dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen en doen er dan ook alles aan dat mogelijk te maken. Veiligheid is meer dan apparatuur alleen, het is een gevoel dat moeilijk te beschrijven is. Met dagelijks meer dan 1700 woninginbraken is er in Nederland zeker behoefte aan wat extra beveiliging. Doordat het gereedschap van inbrekers zich ontwikkeld en ze nu bijna alle sloten eenvoudig open kunnen maken is het belangrijk ook uw beveiliging up-to-date te houden. Een goede en moderne beveiliging is de Jablotron oasis. De oasis beschikt over alles wat u van een goed beveiligingssysteem kunt verwachten!

Het systeem

De Jablotron Oasis bestaat uit een hoop onderdelen die op een slimme manier met elkaar in verbinding staan. We zullen deze verschillende onderdelen even kort voor u bij langslopen. De basis van dit alarmsysteem van Jablotron heet de centrale. Deze centrale is volledig programmeerbaar en kan eventueel zelfs worden opgedeeld in twee onafhankelijke secties. De specialisten van Ricon Beveiliging kunnen u hiermee helpen en de voordelen ervan met u bespreken. De Jablotron oasis moet natuurlijk ook bediend worden en dat kan met het paneel. Dit paneel is draadloos te verbinden met de andere apparaten en is eenvoudig te begrijpen.

Jalbatron oasis

Een kleiner onderdeel dat ook voor bediening van de oasis kan worden gebruikt is de remote. Dit is een kleine afstandbediening met 4 functies in de vorm van een sleutelhanger die eenvoudig in uw broekzak past. Tot zover de basisfuncties van de Jablotron oasis, in het volgende gedeelte zullen we kijken naar de onderdelen die uw huis daadwerkelijk beveiligen.

De beveiligingsmogelijkheden

De Jablotron oasis beveiligd u tegen allerhande noodsituaties. Allereerst is deze Jablotron uitgerust met een PIR bewegingsdetector die beweging in uw huis direct bemerkt. Wanneer hij aan staat zal hij direct of vertraagd een luid en schel inbraakalarm laten klinken. De oasis beschikt ook over een draadloze en uiterst betrouwbare rookmelder. Wanneer deze rook waarneemt zal er een brandalarm afgaan. De Jablotron van het type oasis heeft ook een raam/deurdetector met een magneet. Wanneer deze magneet beweegt en er dus wordt geprutst met uw raam of deur wordt het inbraakalarm in werking gesteld. Tenslotte beschikt de Jablotron over een eenvoudig aan te sluiten sirene die gewoon in het stopcontact aangesloten kan worden. De Jablotron oasis betekent optimale beveiliging tegen inbraak en brand!