Beveiligingssysteem Delft

Uw partner in beveiliging

Woont u in de buurt van Delft en heeft u nog altijd geen alarminstallatie? Ricon Beveiliging biedt toegankelijke oplossingen op het gebied van beveiliging van uw woning. Wellicht zal één van de dagelijkse 1700 inbraken in Nederland vandaag bij u plaatsvinden of breekt één van die woningbranden per 37 minuten wel bij u uit! Het is altijd beter om te voorkomen dan om te repareren. U kunt bij ons advies vragen over de verschillende alarmsystemen en zo het meest geschikte systeem bij u laten installeren in Delft.

Delft

Reken op hoogwaardige kwaliteit

Wij gaan uiterst professioneel te werk in Delft en u kunt dan ook rekenen op de kwaliteit van ieder beveiligingssysteem dat wij leveren en installeren. Al onze medewerkers zijn ervaren en gediplomeerd en we werken uitsluitend met gerenommeerde partners en producenten. Zo kunnen wij u altijd producten van hoge kwaliteit leveren. Wij kunnen u de kwaliteit aantonen doordat al onze producten worden gekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Ook kunt u kiezen voor draadloze alarminstallaties welke allemaal volgens de BORG-wetgeving tot klasse 2 behoren. Deze installaties bieden u een garantie van betrouwbaarheid voor hun gebruik in inbraakbeveiliging. Wij laten u zelfs de VEB certificaten zien indien u dit wenst. Dankzij al deze keuringen en certificaten garanderen wij betrouwbare en professionele diensten te leveren in Delft. U zult niet snel een beveiligingscamera met onze prijs/kwaliteit verhouding tegenkomen.

Vind de oplossing

Inbraken zijn nog altijd een groot probleem en de politie kan hiervoor maar geen structurele oplossing vinden. Gelukkig hebben wij een oplossing voor u in Delft. De systemen van ons beveiligingsbedrijf zijn steeds betrouwbaarder geworden door technologische ontwikkelingen. Daarnaast zijn ze steeds goedkoper te verkrijgen. Daarom kunt u al voor nog geen 30 euro in de maand effectief beveiligd worden. Al onze alarmsystemen en beveiligingsoplossingen staan in verbinding met de meldkamer van het SMC. Zo voelt u uzelf helemaal veiling in uw woning dankzij de camera beveiliging in Delft.

Vraag ons naar uw opties

Wilt u graag wat meer weten over onze manier van werken in Delft? Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden om uw huis te beveiligen? Of wilt u ons even persoonlijk spreken? Neem dan gerust contact op en vraag ons naar uw opties in Delft.