Beveiligingssysteem Franeker

Verbeter de veiligheid in en rond uw woning

Inwoners van Franeker kiezen steeds vaker voor om hun huis zo optimaal mogelijk te laten beveiligen. Dat is verstandig aangezien op deze manier het potentiële inbrekers zo lastig mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast kan er hierdoor ook een passende beveiliging worden geboden tegen bijvoorbeeld brand. Hoe dan ook, denkt u er ook aan om een beveiligingssysteem bestaande uit een beveiligingscamera te laten plaatsen in uw huis in Franeker? In dat geval bent u bij Ricon Beveiliging aan het juiste adres!

Alarmsysteem in een bestaande woning plaatsen

Als beveiligingsbedrijf bieden we onze klanten bij Ricon Beveiliging altijd de mogelijkheid om een moderne en professionele alarminstallatie in huis te laten plaatsen. Wij beschikken over draadloze inbraakbeveiliging die probleemloos in bestaande gebouwen in Franeker kan worden geïntegreerd. Op deze manier hoeft u geen sloop- en breekwerk te verrichten. Hierdoor wordt niet alleen de tijdsduur van de installatie, maar ook het financiële aspect beperkt. Kiezen voor een alarmsysteem van Ricon Beveiliging is dan ook kiezen voor:

  • Een snelle en eenvoudige installatie
  • Een gebruiksvriendelijk systeem op maat van uw wensen
  • Een draadloos systeem waardoor de camera beveiliging moeiteloos overal in en rond het huis kan plaatsvinden
  • Een directe melding in de meldkamer bij mogelijke calamiteiten in Franeker

Directe opvolging bij brand in Franeker

Onderzoek heeft aangetoond dat er in Nederland elke 37 minuten een brand wordt vastgesteld. Elke 37 minuten! Wanneer u als inwoner van het huis niet thuis bent worden de hulpdiensten doorgaans pas verwittigd wanneer de vlammen uit het huis slaan. Dan is de meeste schade reeds opgetreden. Het plaatsen van een goed beveiligingssysteem in uw huis in Franeker kan ook in deze situatie de perfecte oplossing bieden. De hulpdiensten worden bij een mogelijke brand meteen op de hoogte gebracht en daarnaast wordt u uiteraard ook zelf verwittigd. U kunt hierbij in een vroeg stadium aangeven of er zich bijvoorbeeld nog kinderen of huisdieren in het huis bevinden. In ieder geval, uw huis beveiligen is dus ook interessant ter voorkoming van grote schade bij een mogelijke brand.

Franeker

Ook voor medische noodgevallen!

Iedere dag opnieuw doen er zich bij de mensen thuis in Franeker medische noodsituaties voor. In het merendeel van de gevallen kennen de urgente situaties een fatale afloop, gewoon omdat de hulpdiensten niet tijdig genoeg zijn verwittigd. Ook in dergelijke gevallen kunnen alarmsystemen een meerwaarde betekenen. Sterker nog, ze kunnen uw leven redden. Ook bij medische noodgevallen die plaatsvinden in Franeker of in andere delen van Nederland weet Security Monitoring Centre B.V. namelijk perfect hoe te reageren. Hierdoor worden de hulpdiensten meteen ingeschakeld en kan een snelle interventie plaatsvinden.